tisdag 10 augusti 2010

tisdag tionde augusti umeå, lägenheten, soffan

Har inte riktigt kommit in i det här med bloggandet än så skriver inte så ofta. Ska bli bättring! I lördags blev det som sagt en liten utgång till ett ställe som heter Allstar. Sjuuukt mycket folk och har nog aldrig någonsin ställt mig i en sådan lång kö för att komma in, men det ryktades att det var värt det så så fick det bli. Väl inne hittade vi massa beachvolley folk och Martin träffade många gamla ansikten som bor här så kan inte direkt säga att han inte känner några i Umeå :) Blev en kul kväll som ändå slutade hyffsat tidigt, inte vant att de stänger kl 2 på natten. 

Söndagen blev lugn med en tur till Europas största Intersport :) typ som ett köpcentra med alla märken både vardagskläder och sportkläder. Mia och Anna (beachspelare) hängde med då deras flyg hem till Göteborg inte gick förrän sent på kvällen. 

Igår fixade vi även gymkort på nordens största gym  iksu:)  haha mycket som är stort här i Umeå! Jag och Martin gymmade lite lätt för att få igång kroppen och idag kanske det blir lite squash eller golf. I och med att vi har det så kallade guldkortet har vi tillgång till simhall, badmintonplaner, beachvolleyplaner, squash-hall, gym och golfsimulator så kan bli en del tid däruppe! 

Idag blir det mest lugnt tror jag, vaknade med huvudvärk igen och den vill inte riktigt släppa :( 

oj vad långt inlägg det blev, ska skriva kortare och oftare :D 

hade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar