tisdag 5 oktober 2010

Vad hände med motivationen?



Haft en underbar helg med en grym sittning för att sedan åka till Härnösand och träffa familjen Barrefalk/Fossum (tror att det efternamnet stavas så?). Åkte hem igårmorse för att precis hinna till introföreläsningen inför nästa kurs Organisation och Ledarskap. Som för övrigt låter väldigt intressant. Brorsan var även på besök igår, jättemysigt att få visa hur vi bor och få snacka lite skit!


Men sen hände något, sega och tråkiga föreläsare, kallt och blåsigt väder, fråga mig inte vad men motivationen för plugg är helt plötsligt borta. Att vi har begreppstenta om en vecka  (ca 500 sidor i kursboken att läsa) gör inte saken bättre... 


Åkte till gymmet imorse för att rensa tankarna och ska dit ikväll igen, ett försök till att hitta lugnet, glädjen och motivationen. Livet kan inte alltid vara en dans på rosor, man måste brytas ned för att bli starkare, ha tråkigt för att kunna ha roligt, vara trött för att sen kunna vara pigg. Alla dessa trygga, stöttande ord men när man väl är nere i skiten vill man bara upp! :) 


Men. Om några veckor kommer mamma och pappa på besök, efter det Charlotte och sen blir det troligtvis en sväng hem till stockholm och linköping! Och vet ni vad, då är denna kurs slut, och troligtvis (förhoppningsvis) har jag även spikat varenda moment i den! För som sagt... Efter regn kommer solsken ;) 


/K

1 kommentar:

  1. jag vill med ha den motivationen o viljan att solen ska lysa igen. Suck. Hoppas min glädje kommer tillbaka vid någon strand på Bali :)
    Saknar dig o din sprudlande glädje <3
    puss jossan

    SvaraRadera