söndag 10 oktober 2010

ojojoj! söndag redan...

Motivationen är så gott som tillbaka och Oj, så fort denna helg har gått. Har blivit en del pluggande men även en massa andra mysiga stunder! 


I fredags satt vi kvar i skolan en sväng för att plugga och sedan blev det till läkarvillan med Emma, Jannie, Julia, Matilda och Anna för EPP(efterpluggetpubb). Sjuukt fint typiskt gammalt stort hus med öppenspis och höga stora fönster och är lite avis att inte ekonomernas pub med det passande namnet E-puben inte såg ut så. Efter några öl där åkte alla hem för lite käk för att sedan ses igen hos Julia med lite idol-förande innan det blev en sväng till E-puben. 


Sov lääänge igår innan det blev en stund på stan, Martins faster kom hit en sväng och sedan plugg. Därefter var det dags för premiärmiddag av "En gång i månaden, fin middag hos oss eller Martin&Lisa, måste laga maten själv och inte ha lagat det förut." Det blev kanongott!


Idag spelade vi beach på morgonen och sedan har jag och Martin pluggat hela dagen i princip. Nu blir det till affären och sen käka mat och kolla på ensam mamma söker! :)  


Hade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar